هارد SSD لپ تاپ 1 ترابایت اچ پی مدل S750 Sata 2.5 اینچ گارانتی آواژنگ

هارد SSD لپ تاپ HP S750 ظرفیت 1 ترابایت، با رابط SATA 3 و سایز 2.5 اینچ، گزینه‌ای سریع و مطمئن برای ارتقای سرعت سیستم شماست. این محصول اکبند و نو بوده و با هفت روز مهلت تست ارائه می‌شود.
33000
موجود
0 Rial

حمل و ارسال
حمل و ارسال
تمام استان های کشور
ضمانت اصل بودن
ضمانت اصل بودن
ضمانت اصل بودن تمامی محصولات
7 روزضمانت تعویض
7 روزضمانت تعویض
ضمانت تعویض در صورت معیوب بودن

توضیحات :

اگر به دنبال افزایش سرعت لپ‌تاپ خود هستید، هارد SSD لپ تاپ 1 ترابایت اچ پی S750 یکی از بهترین انتخاب‌ها در میان قطعات لپ تاپ پارت سیستم است. این حافظه SSD از رابط SATA III (6Gb/s) پشتیبانی می‌کند و با سرعت خواندن و نوشتن بالا، عملکرد سیستم عامل و اجرای برنامه‌ها را به طرز محسوسی بهبود می‌بخشد.

مدل S750 از تکنولوژی 3D NAND Flash بهره می‌برد که باعث افزایش دوام، پایداری و مصرف انرژی کمتر می‌شود. چیپ‌ست کنترلر قدرتمند HP در این مدل، عملکردی یکنواخت در طولانی‌مدت را تضمین می‌کند. این هارد SSD در مقایسه با هاردهای مکانیکی قدیمی، تا چندین برابر سرعت بوت سیستم و انتقال فایل را افزایش می‌دهد.

بدنه مقاوم در برابر لرزش و ضربه، مصرف انرژی پایین و دمای کاری متعادل از دیگر مزایای این مدل است. همچنین وجود مدار محافظ داخلی (ECC و LDPC) باعث جلوگیری از بروز خطا در خواندن و نوشتن داده‌ها می‌شود و امنیت اطلاعات شما را بالا می‌برد.

این محصول کاملاً اکبند و نو بوده و با هفت روز مهلت تست واقعی ارائه می‌شود تا خریدار از کیفیت و سلامت کالا اطمینان کامل داشته باشد.


راهنمایی مشتری

پیش از خرید، توجه کنید که این مدل با لپ‌تاپ‌هایی که از رابط SATA 2.5 اینچی استفاده می‌کنند سازگار است. اگر لپ‌تاپ شما دارای درگاه M.2 یا PCIe NVMe است، باید مدل متناسب با آن را انتخاب کنید. برای اطمینان از سازگاری، کافی است مشخصات فنی لپ‌تاپ خود را بررسی کرده یا با پشتیبانی پارت سیستم مشورت نمایید.

نصب این SSD ساده است: کافی است درپوش زیر لپ‌تاپ را باز کرده، هارد قدیمی را جدا و SSD جدید را جایگزین کنید. پس از نصب، سیستم عامل را مجدداً نصب یا از نسخه پشتیبان استفاده نمایید تا دستگاه با نهایت سرعت و عملکرد بالا راه‌اندازی شود.


مزایا

  • سرعت بالا در بوت و اجرای نرم‌افزارها

  • مقاوم در برابر لرزش و شوک

  • مصرف انرژی پایین

  • عمر طولانی‌تر نسبت به هارد HDD

  • دارای مدار محافظ داخلی برای حفظ سلامت داده‌ها

  • مناسب برای ارتقای انواع لپ‌تاپ و کیس‌های کوچک


مدل‌های سازگار

هارد SSD اچ پی مدل S750 با تمامی لپ‌تاپ‌های دارای درگاه SATA 2.5 اینچی از برندهای مختلف سازگار است، از جمله:
Asus – Acer – Dell – HP – Lenovo – Toshiba – Sony – Samsung – MSI – Fujitsu – Gigabyte – Apple MacBook (نسل‌های دارای درگاه SATA)


پارت‌نامبرهای سازگار

S750-1TB
HPSSD-SATA-1T-S750
2DP99AA
HPS7501TBSATA25
HP-SATA3-1TB-S750
HP-S750-1TB-25INCH


نحوه نگهداری و نکات فنی

برای افزایش عمر مفید SSD، توصیه می‌شود:

  • فضای خالی حداقل 10٪ از ظرفیت را همیشه نگه دارید تا سیستم بتواند مدیریت داده‌ها را بهینه انجام دهد.

  • سیستم را از نوسانات برق و خاموشی ناگهانی محافظت کنید.

  • در زمان جابه‌جایی لپ‌تاپ، از ضربه یا فشار فیزیکی جلوگیری کنید.

  • درایورهای مربوط به چیپ‌ست و SATA را به‌روزرسانی کنید تا SSD در حداکثر سرعت خود کار کند.


جمع‌بندی

هارد SSD لپ تاپ 1 ترابایت HP S750 انتخابی مطمئن و اقتصادی برای ارتقای سیستم‌های خانگی و حرفه‌ای است. این محصول از نظر سرعت، دوام و پایداری، استانداردهای بالای برند اچ‌پی را دارد و با گارانتی معتبر آواژنگ عرضه می‌شود. اگر به دنبال خرید قطعات لپ تاپ پارت سیستم با کیفیت و ضمانت واقعی هستید، این مدل پاسخ کامل نیاز شما خواهد بود.